2022 bijna voorbij

Beste cursisten, klanten en geïnteresseerden,

Het jaar 2022 is bijna voorbij, er kwamen weer tal van leuke hondjes en honden met hun diversiteit aan baasjes op de hondenschool, in de trimsalon en in de praktijk zowel honden, katten als paarden. Met heel veel aanvullende kennis gingen baasjes en honden na het volgen van een of meerdere cursussen weer naar huis. De trimhonden gingen in hun nieuwe “look” naar huis en de getoiletteerde paarden waren weer mooi voor het concours of de show. De praktijkdieren konden na behandeling (acupunctuur/ bioresonantie/ lasertherapie of andere behandelingen) weer gezond naar huis. Fijn dat deze natuurlijke behandelingen vaak voldoende zijn om het dier te laten genezen. Het was een enorm droog seizoen wat m.n. bij de paarden nogal wat kuchjes veroorzaakten, maar ook die zijn weer onder controle. Bij de honden zien we veel voedsel allergiën en door te testen wordt snel duidelijk welke stof dit veroorzaakt.

Zelf heb ik weer enkele aanvullende cursussen gevolgd, acupunctuur, behandeling met DMSO (wat enorm veel mogelijkheden biedt) en momenteel volg ik een cursus diercommunicatie waar zeer verrassende gebeurtenissen plaatsvinden. Blijkbaar bezit ik daarvoor een bepaalde energie waarbij ik kan aanvoelen waar een dier pijn heeft, maar die energie moet ik nog beter leren beheersen. Een mooie uitdaging voor 2023.

Verder waren er natuurlijk de trainingen van mijn eigen jonge hond in de opleiding tot reddingshond en hij ontwikkelt zich snel en verbazend goed, zo blijf ook ik op de hoogte van de laatste trainingsontwikkelingen en vooral wetenschappelijke onderzoeken wat betreft hondenneus maar ook leerfases.

A.s. zondag zijn de laatste lessen op de hondenschool, die we altijd gezellig afsluiten met warme chocomel en iets lekkers voor baasjes en honden. Dan is Bushy Tails gesloten tot maandag 9 januari a.s. waar we dan weer verder gaan met de puppycursussen, hiervoor is aanmelding nog mogelijk. De andere cursussen starten weer in maart 2023. Er zijn alweer veel aanmeldingen dus wil je erbij zijn reageer dan snel (op de website aanmelden). Ook de trimsalon en de praktijk zijn weer per 9 januari 2023 geopend. Behandelingen uitsluitend op afspraak.

Rest mij om iedereen hartelijk te bedanken voor jullie aanwezigheid bij Bushy Tails afgelopen jaar op welke wijze dan ook. Graag wil ik iedereen hele mooie Kerstdagen toewensen en een gezond 2023.

Tot ziens.

Juul

Winter Barnyard Scene, 300 Pieces, SunsOut | Puzzle Warehouse