Einde cursusseizoen 2023

Het jaar is voorbij gevlogen. In maart moest ik plotseling afscheid nemen van mijn Pyrke Chaloupe. We hebben 15 mooie jaren mogen beleven. Mijn Duitse Herder Degèn is ondertussen alweer drie jaar, de tijd vliegt en hij gaat goed vooruit in de trainingen en laat mooi zoekwerk zien bij de reddingshonden. Sinds mei is onze herplaats poedel Mack in huis. Een hele uitdaging want iets anders als bijten bleek hij niet te kennen. We zijn een dik half jaar verder en hij is helemaal gesetteld. Heerlijk. Ontspannen, geen uitspattingen meer en dikke maatjes met Degèn.

Er waren weer vele cursisten, jong en oud en veel nieuwe “hondenrassen” kwamen voorbij. Kruisingen met de meest geweldige namen. Cavamaltipoo, Labmaran, Bernerlab en noem ze maar op. En wat zijn er leuke kruisingen! Ook de trimsalon was weer druk en we hebben weer veel patiëntjes mogen behandelen met name met bioresonantie en acupunctuur. Met name de voedselallergieën blijken de grootste problematiek.

Momenteel zijn de laatste weken van de cursussen aangebroken. Op zondag 17 december zijn de laatste gehoorzaamheidslessen. Dan is er even tijd voor rust tot de eerste zondag in maart 2024.

In de winterperiode worden uitsluitend nog in kleine groepjes puppycursus aangeboden. En natuurlijk zijn er dit jaar weer de interessante lezingen waar je je voor kan aanmelden. Verder wordt er hard gewerkt aan een webshop met natuurlijke producten voor uw huisdier. Deze worden ook in de lezingen behandeld zodat duidelijk wordt welk product je voor welke aandoening/ ziekte kan gebruiken.

12 december 2024 – EHBO voor dieren

16 januari 2024 – Aromatherapie (humaan & veterinair)

20 februari 2024 – Fytotherapie voor dieren

Meld je tijdig aan!

Voor de trimsalon, de praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde en of gedragstherapie kunt u een telefonische afspraak maken. Uitsluitend tussen Kerst en Nieuwjaar zijn we gesloten.

Tot ziens.

Bushy Tails

www.bushytails.nl

Juul Poels