16/01/2024

Details:

Naam Bushy Tails Telefoon 06-1288 1391 E-mail info@bushytails.nl

Planning

Datum:
Tijd:

Segmenten:

  • Info voor zowel humaan als veterinaire therapie.

Seminar aromatherapie – 16 januari 2024

Geuren hebben een belangrijke invloed ons. Ze bepalen onder andere ons gedrag. Denk aan de geur van de bakkerij waardoor meteen onze speekselklieren actief worden. De geuren van een heerlijke parfum wat aantrekking tot de verschillende seksen kan veroorzaken, maar ook geuren die ingezet worden om ons koopgedrag in winkels te beïnvloeden of geuren die ons tot rust brengen. Er zijn echter ook oliën die we als therapeuticum kunnen inzetten.

Tijdens dit seminar maken we kennis van met name oliën die we kunnen inzetten in de gezondheidstherapie voor onszelf, maar ook onze huisdieren (kat/ hond/ paard) zoals bijvoorbeeld het behandelen van wonden, maar ook als insectrepellent/-afweer, aroma’s die ons helpen bij verkoudheden, bij kiespijn, bij schijnzwangerschap of als onderdeel van je dagelijkse wellness.

We kunnen zelf ervaren hoe bepaalde oliën ruiken, ervaren hoe de ene persoon een geur heerlijk vindt en een andere deze  juist als afstotend ervaart. Maar we kunnen ook voelen wat deze oliën op onze huid of in onze omgeving voor een reactie geven.

Kosten cursisten € 30/ niet cursisten € 35

Aanmelding tot uiterlijk vrijdag 12 januari mogelijk.