14/10/2021

Details:

Naam Bushy Tails Telefoon 06-1288 1391 E-mail info@bushytails.nl

Planning

Datum:
Tijd:

Segmenten:

  • Zowel humaan als veterinair.

Aromatherapie en essentiële oliën

Geuren hebben een belangrijke invloed ons. Ze bepalen onder andere ons gedrag. Denk aan de geur van de bakkerij waardoor meteen onze speekselklieren actief worden. De geuren van een heerlijke parfum wat aantrekking tot de verschillende seksen kan veroorzaken, maar ook geuren die ingezet worden om ons koopgedrag in winkels te beïnvloeden of geuren die ons tot rust brengen.

Hoe werkt aromatherapie | hoewerktdat | hoewerktaromatherapie ...

Tijdens dit seminar maken we kennis met diverse geuren en oliën die we natuurgeneeskundig kunnen inzetten zowel humaan als veterinair. Aromatherapie richt zich namelijk ook op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid. We maken kennis van met name oliën die we kunnen inzetten in de gezondheidstherapie voor onszelf, maar ook onze huisdieren (kat/ hond/ paard) zoals bijvoorbeeld het behandelen van wonden, maar ook als insekten repellent/-afweer, aroma’s die ons helpen bij verkoudheden, bij kiespijn, bij schijnzwangerschap of als onderdeel van je dagelijkse wellness.

We kunnen zelf ervaren hoe bepaalde oliën ruiken, ervaren hoe de ene persoon een geur heerlijk vindt en een andere deze  juist als afstotend ervaart. Maar we kunnen ook voelen wat deze oliën op onze huid of in onze omgeving voor een reactie geven.

Dit seminar kan tevens plaatsvinden op locatie van uw vereniging, club of op de manege. Voor een afspraak bel of mail.

Kosten cursisten € 30/ niet cursisten € 35

Aanmelding tot uiterlijk vrijdag 8 oktober mogelijk.