Hallo herfst

Beste lezer/es,

Het cursusseizoen loopt ten einde. Tot en met 12 december kunnen nog lessen gevolgd worden, dan start de winterstop tot de eerste zondag in maart 2022. Het was een druk jaar met enorm veel leuke, lieve, schattige puppies. Daardoor was er geen tijd meer voor specialisatie cursussen. Hopelijk lukt dat het komende seizoen weer en kunnen de ondertussen, ervaren deelnemers eindelijk starten met een speur/zoekcursus, behendigheid, ralley obedience of de cursus verkeers zekere hond.

De koude, natte en donkere dagen komen nu langzaam in beeld en ook dan wil je hond wandelen en spelen. Ga er op uit, honden worden probleemhonden als ze hun activiteit niet krijgen, geen uitdaging hebben of zich gaan vervelen. Zeker de honden van de werkhonden rassen. Hou ze actief en enthousiast en zorg voor een dagelijkse activiteit van tenminste een uur voor de volwassen honden. Ook komt de Nieuwjaarstijd weer in beeld, voor vele honden een nare tijd. Heb je begeleiding nodig voor deze periode en/of aanvullende (natuur)medicatie dan maak tijdig een afspraak. Natuurlijke medicatie duurt enige tijd om in te werken dus moet uiterlijk begin december worden ingezet/gestart.

Heb je interesse in een informatieve lezing, kijk dan op de lezingenpagina (herfst/winter programma) en kies een leuk thema. Eerst volgende lezing is kruidengeneeskunde op 4 november a.s. meld je tijdig aan, uiterlijk tot vrijdag 29 oktober a.s.

Natuurlijk kan je de gehele winter afspraken maken in de trimsalon, voor gedragsbegeleiding, privé lessen, voedsel/allergie testen, acupunctuur en of andere therapieën.

Tot ziens bij Bushy Tails – animal health and training.