Het nieuwe lezingenseizoen gaat van start op 24 september a.s.

Donderdag 24 september start het nieuwe lezingenseizoen van Bushy Tails op een nieuwe mooie locatie. Dit is de lezingenruimte van Boekhuis de kleine Tovenaar in Maasniel. In de winterperiode zijn een aantal zeer interessante topics gepland. De eerste lezing in september gaat over de kleine en grotere ongelukjes die kunnen ontstaan bij je huisdier in en rondom het huis of tijdens een wandeling.

Titel van deze lezing is.

EHBO voor uw huisdier en natuurlijke behandelmethoden.

Wat kan er zoal mis gaan in de dagelijkse omgang met je huisdier, kneuzingen, blessures, verwondingen, maar ook oververhitting en bevriezingen worden besproken. Aansluitend volgt informatie omtrent de eerste hulp zoals het immobiliseren van je huisdier voor transport of direct in te zetten natuurlijke behandelingen om te voorkomen dat problemen verergeren. Een interessante lezing met veel praktische tips!

Heb je interesse, meld je dan tijdig aan, via het aanmeldformulier van de website, uiterlijk vóór maandag 21 september a.s. want vol is vol en i.v.m. de corona maatregelen kunnen er maximaal 12 personen aan de lezing deelnemen.

Tot ziens op de hondenschool, in de trimsalon, in de praktijk voor natuurgeneeskunde of bij een van de lezingen.

Juul Poels

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *