Start behendigheid en speuren

Beste hondenbaasjes, de herstart van de cursussen na de corona shutdown was een succes. Baasjes en honden waren erg blij dat er weer geoefend en gespeeld kon worden.

Ook de specialisatie cursussen kunnen nu eindelijk van start gaan. Dit gaat in kleine groepjes zodat er ruimschoots tijd en aandacht is voor persoonlijke instructie en individuele les momenten, dus max 5 deelnemers. Meld je dus snel aan als je geïnteresseerd bent want vol is vol!

Maandag 1 juni a.s. start de cursus behendigheid voor beginners. Je hond is tenminste 1 jaar oud en kan al enigszins los volgen. Alle rassen zijn welkom. Locatie trainingsveld Beeselseweg te Swalmen. Tijd 19:30 – 20:30 uur.

Donderdag 4 juni a.s. start de cursus zoekwerk (beginners en gevorderden). Er zijn verschillende speurmethoden en afhankelijk van de werkwijze van je hond, passen we de zoekmogelijkheden zo optimaal mogelijk aan (speuren, manntrailing, stöbbern etc). Leeftijd vanaf 9 weken tot senior (dit is namelijk een zeer goede activiteit voor de oudere hond) en ook hier zijn alle rassen welkom. Locatie trainingsveld en directe omgeving Beeselseweg te Swalmen. Tijd 19:30 – 20:30 uur.

Wil je met een eigen groepje een specialisatiecursus aanvragen dan zijn daarvoor verschillende mogelijkheden. En tevens verzorg ik diverse lezingen op uw eigen locatie (trainingsveld, clublokaal, manege etc.) Kijk voor verdere informatie op www.bushytails.nl

Tot ziens!

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *