Update corona maatregelen

Beste cursisten,

Hoe gaat het met jullie? En met jullie viervoeters?

Helaas, ondanks dat er wat versoepelde maatregelen zijn mogen de lessen op de hondenschool nog niet van start gaan.

Blijf oefenen, de basisoefeningen tijdens de wandelingen zijn voldoende en natuurlijk zijn alle extra oefeningen een goede afwisseling voor de dagelijkse activiteiten. Heb je vragen bel/app of mail!.

Ook zie ik ineens weer vele mensen met de hond langs de fiets, let op de temperatuur en als je wil fietsen, bouw dan langzaam op en ga niet ineens kilometers fietsen. Je kan zelf ook niet in een keer een marathon lopen. Let daarbij ook op de voetzooltjes. Wil je informatie of begeleiding bij de fietstraining, bel/ app of mail!

Verder zijn we nu gezien de omstandigheden veel thuis, dit is natuurlijk voor onze honden heel gezellig en vooral voor onze nieuwe pup (die blijkbaar nu massaal gekocht worden). Zorg dagelijks voor enige tijd alleen zijn, zodat de hond zo meteen niet ineens de hele dag alleen moet zijn als de lockdown regels worden opgeheven en iedereen weer buitenshuis aan het werk gaat en de kinderen weer naar school. Oefen dit vanaf het begin opbouwend van enkele minuten tot enkele uurtjes. Voor informatie bel/ app of mail!

Voor een afspraak in de trimsalon, de praktijk en/of voor gedragsbegeleiding bel/ app of mail! Alle lezingen en andere geplande activiteiten worden vooralsnog verschoven tot nader bericht.

Veel succes, blijf gezond en hopelijk tot gauw!!!

Juul

info@bushytails.nl

www.bushytails.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *