Waar blijft het voorjaar?

Dag dierenbaasjes,

Het cursusseizoen op de hondenschool is in volle gang, het voorjaar laat nog wat op zich wachten maar de meeste dieren genieten van deze frisse weersomstandigheden.

Op veler verzoek gaan de cursussen per zondag 2 juli a.s. weer naar de zondagochtend in plaats van de maandagavond.

Puppycursus 2 juli a.s. 9 – 10 uur

Beginnerscursus 2 juli a.s. 10-11 uur

Gevorderdencursus 2 juli a.s. 11 12 uur

De lessen op de maandagavond worden natuurlijk gewoon afgerond. Er zijn nog enkele plekjes vrij in de puppycursus 18:30 – 19:30 uur, de beginnerscursus is geheel volgeboekt, maar er zijn ook nog plekjes vrij in de gevorderdencursus van 20:30 -21:30 uur.

De trimsalon en de praktijk voor natuurgeneeskunde zijn weer dagelijks geopend, maak tijdig een afspraak. In de trimsalon is ongeveer een wachttijd van 2 weken.

Ondanks het nog steeds frisse weer krijgen vele dieren weer last van jeuk dit is vaak een gevolg van een allergie. M.b.v. bioresonantie kan getest worden waar uw dier allergisch voor is, maar natuurlijk is een voedingsallergietest ook mogelijk. Aansluitend kan er gekozen worden voor een behandeling met bioresonantie, acupunctuur, fyto- dan wel mycotherapie. Bel gerust voor vrijblijvende informatie.

Vele paarden krijgen ook weer last van vliegjes en veelal worden ze daarvoor weer hele perioden in dekens gezet. Ook hiervoor is een behandeling mogelijk. Bel gerust voor vrijblijvende informatie.

Achter de schermen wordt druk gewerkt aan webinars en de webshop dus neem regelmatig een kijkje op de website (www.bushytails.nl) voor nieuwe informatie.

Tot ziens bij Bushy Tails uw professional op gebied van training, vachtverzorging en natuurgeneeskunde.