Zomervakantie 2021

Beste cursisten, voor velen is de zomervakantie een feit. Eindelijk, na een lange slopende periode van corona maatregelen kunnen we toch weer op reis. Velen kiezen voor een vakantie in eigen land (tenslotte zijn de campers en caravans niet meer aan te slepen), maar dat is meestal goed nieuws voor onze viervoeters die dan niet in het pension hoeven te verblijven, maar met de baasjes mee kunnen. Is je auto volgepakt, zorg dan voor een ruime bench waar voldoende plek is voor de hond. En ook op de camping is het handig om een bench bij de hand te hebben. Het mooiste is natuurlijk als de omgeving rond de caravan of het huisje is omheind zodat je hond lekker kan rondlopen zonder de hele dag te hoeven vastliggen aan een lijn of in de bench. Let natuurlijk op voor voldoende schaduw en een droog plekje als de regen te hevig wordt.

Het cursusseizoen zal na de zomervakantie m.n. op de zondag zijn. De avonden worden al snel korter en de meeste avondcursussen zijn bijna afgerond. Tot medio december vinden dan nog de cursussen op de zondag plaats.

Er zijn altijd mogelijkheden op afspraak voor gedragstherapie, privé les, trimsalon en natuurgeneeskunde. Momenteel is m.n. de voedingsallergie een groot probleem. Dit uit zich m.n. aan jeuk (oren/poten) of krabben aan oren en bijten aan pootjes. Laat je hond testen d.m.v. bioresonantie en je weet meteen of het voedsel wat hij krijgt of de aanvullende lekkernijen wel goed zijn.

Ik wens iedereen een hele fijne zomervakantie en tot ziens op de les!!